• Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
  • +26 920 810
facebook

LEP program, 4. évfolyam

IMG_20231113_105930

A negyedik évfolyam a Lázár Ervin Program keretében a Budapesti Filmharmóniai Társaság: Táncolni mindenki tud! - Hallgasd meg, éld át, táncold el! című műsorán vett részt októberben.

Az előadás ismertetője szerint: "Különböző játékokon keresztül, a zene, az intuíció és a képzelet által vezetve, különleges felfedezőútra hívjuk a gyerekeket. Tapasztaljuk meg együtt, mi mindent tudunk kifejezni, megélni és közvetíteni a testünk, a mozdulatok és a tánc által! Ritmusjátékok, élményszerű képességfejlesztés, érzékenyítés, élőzene és egy valódi közösségi élmény, amit programunkkal ajánlunk. Az előadást a kisiskolások oktatásában, a drámapedagógiai és játékos fejlesztő programokban, valamint a táncos, előadói területeken sokéves tapasztalattal rendelkező professzionális alkotói csapat hívta életre. A foglalkozás során, szakavatott előadónk mellett az Operaház ütősei vezetik be a gyerekeket a ritmusok világába, a Budapesti Filharmóniai Társaság művészei tangóharmonikán és gitáron játszva fokozzák a mozgás nyújtotta élményt. A játékos, kvízes formában ismertetésre kerülő információk és érdekességek, valamint az óra végére közösen elsajátított örömtánc igazi útravalóul szolgál majd a gyerekek számára." Mindhárom negyedik osztályunk nagy örömmel vett részt ezen a sok élményt nyújtó programon.