• Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
  • +26 920 810
facebook

english

Iskolánk két tanítási nyelvű tagozatán a gyerekek már az első osztályban elkezdik az angol nyelv tanulását. A kezdeti időszakban a nyelvtanítás csak a szóbeliségre szorítkozik, később, az írástanulás előrehaladtával, az írásbeliség is fokozatosan érvényre jut.

Az alsó tagozat évfolyamain a heti 4 angol nyelvórán kívül két készségtárgy (rajz, technika, testnevelés, ének) egy-egy órája is angolul folyik. Jellemzően a harmadik és negyedik osztálytól anyanyelvi tanárunk vezetésével kommunikációs órákon is lehetőségük van a gyereknek az autentikus nyelvhasználat elsajátítására, ami nélkülözhetetlen az eredményes nyelvtanuláshoz.
A felső tagozatba lépve, ötödiktől nyolcadik évfolyamig, heti 5 angol nyelvóra, plusz a célnyelvi országok kultúráját és történelmét magában foglaló tantárgy, a "célnyelvi kultúra" adja a tagozat alapját. Ezt kiegészítve a természetismeret tantárgyat is részben angolul oktatjuk. Tanári kapacitásunknak megfelelően további tantárgyak tanítását is tervezzük angol nyelven a felsőbb évfolyamokon.

A hagyományos tanulási formákon túl projekt- és témanapokat tartunk minden évben, mint például az English Day és a Pancake Day.

wednesday