• Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
  • +26 920 810
facebook

NÉPMESE HETE

nepmese1

Október 2-án kezdődött iskolánkban a nagyszabású Népmese Hete, amely október 6-án az Olvasás éjszakája programunkkal ér majd véget.

A reggeli megnyitón a 3.a osztály élőképét tekinthették meg az alsó tagozatos gyerekek, majd a - korábban meghirdetett - rajzverseny győzteseinek kihirdetésére került sor.

Az 1. nap programja: "Hova bújt a mese?" keresgélős játék, a 2.a. osztály rejtvénye, népi játékok (libatömés, Mi van a zsákban?, csoszogó léc, koszorú dobálás, lencseválogatás, üsd a gesztenyét!, osonós játék, fogd ki az aranyhalat!). Továbbá fotókat lehet készíteni Timi néni és a 4.b osztály által készített királyi pár paravánnál.

A héten sok játék, mese és vidámság vár még a gyerekekre, pl.: három kívánság, Mátyás király látogatása, a 4.a, az 1.b és az 5.b produkciója, a 4.c népmese tárlata, mese totó. Csütörtökön Fabók Mariann színházi előadása is érkezik, A székely menyecske című mesét láthatjuk. Holnap pedig táncház lesz.

Mi, pedagógusok nagy szeretettel készültünk erre a hétre! Az esemény megálmodói Bárdosyné Csornai Melinda, Dr. Nagyné dr. Szalay Ágnes és Kozma Anikó. Köszönjük nekik és a teljes alsó tagozatnak az előkészületeket, az együttműködést, továbbá köszönjük a szülői támogatást!

Farkas Judit ig.

nepmese2

nepmese3

nepmese4