• Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
  • +26 920 810
facebook

Évnyitó

evnyito1

Hamar elszállt a nyár, és szeptember 1-jén újra sok nevetéssel, vidámsággal, gyerekzsivajjal telt meg az iskolaépület. Ezen az első tanítási napon reggel 8 órakor évnyitó ünnepélyre gyülekezett az iskolaközösség.

Nyolcadikos tanulóink sorfalat álltak - kapu tartva - a tornaterembe bevonuló két első osztálynak, jelképesen így köszöntve új tanulóinkat. A belépő kicsiket nagy taps fogadta. A kedves, bensőséges ünnepi műsorban a legkisebbeké volt a főszerep! Verset mondtak: Szláma-Kun Attila, Hámori Zora, Németh Márton, Merkl Emma és Gál Dália 1. osztályos, továbbá Hovanyecz Heléna 4.a osztályos tanulók. A konferanszié szerepét Garics Olívia és Szőke Tamás 5.b osztályos diákok vállalták. A szereplő gyerekek fantasztikusak voltak, felkészülten, nagyon ügyesen, talpraesetten oldották meg a feladatot! Nagy sikert arattak! Hagyományainkról sem feledkeztünk meg: az elsősök megkapták a "tudás almáját", amelyet a nyolcadikos lányok nyújtottak át.

evnyito2

A műsor szervezői: Turcsányiné Dósa Renáta, Szalay Ágnes, Ispán Marietta, Egerszegi György tanítók, a hangosítást Huszár Csabának köszönhetjük.

Tanévnyitó ünnepségünk igazi örömünnep volt, a közel 400 gyerek fekete-fehér ünnepi öltözékben nagyon jól mutatott.

Köszönjük a kedves Szülőknek, hogy ilyen sokan megtisztelték jelenlétükkel az eseményt!