• Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
  • +26 920 810
facebook

Az ünnepi műsor hatalmas sikert aratott!

marc15_1

A március 15-i ünnepi műsor szervezői és létrehozói – igazi csapatmunkában - Kuffler Éva, Bahik Krisztina, Kozma Anikó, Balogh Edina pedagógusok, valamint Boda Ágnes pedagógiai asszisztens és Varga Gabriella, a Kiss Zenede tanára.

Nagyon szép előadás volt, amelyben a teljes ötödik évfolyam és nyolcadikos diákjaink szerepeltek, valamint hangszeren közreműködtek 2. b és 3.b osztályos tanulók. Fantasztikus érzés, hogy ilyen színvonalas produkciót hozott össze közel ötven tanulónk, büszkék vagyunk rájuk és köszönjük!

marc15_2

Jó iskola vagyunk, idén sok kiemelkedő eseményünk volt és még lesz is!
  

Idézek kollégáim véleményeiből:

„Őszintén: nem a kötelező udvariasság mondatja velem, hogy igen kedves, hangulatos, megható műsort láttunk és hallottunk! Aki valaha már egy iskolai műsort készített, az tudja: mekkora munka egy ilyet létrehozni. Pláne, ha több osztály, évfolyam is érintett. De nagyon összehozza a közösséget, nagy a hasznossága.”(Szabó Tibor) 

„Csodálatos volt a műsor, fantasztikus munkát végeztek a pedagógusok és a gyerekek is. Nagyon színvonalas lett, olykor-olykor még a szemem is könnybe lábadt, annyira visszaadta a hangulatot. A zenék és énekek is nagyon szépek voltak. Nem egy átlagos iskolai műsort láttunk, köszönöm az élményt!” (Matesz Mariann) 

„Csak csatlakozni tudok a többiekhez. Nagyon köszönjük ezt a fantasztikus műsort. A kicsinyeim is végig figyeltek és énekeltek a nagyokkal. Nagy öröm volt látni, hogy mennyire magával ragadta őket a műsor hangulata. Külön szívmelengető élmény volt a nyolcadikos gyerekek lelkesedése, átélése. Az 5. évfolyamra pedig nagyon-nagyon büszke voltam!” (Doktor Anita.) 

„Szintén csatlakoznék a köszönetet mondókhoz. A Kodolányi Házban igazi színházi előadást láttunk, egy játékszínben éreztem magam! Az ottani fények, hangtechnika a gyerekek lelkes, komoly összpontosítása egy csodás megemlékezést nyújtott. Hihetetlen volt az érdeklődés is, sokan már be sem fértek a terembe.” (Freili Szilvia) 

„Szeretnék én is gratulálni a színvonalas előadáshoz! Jó volt a forgatókönyv, a szereplőválogatás, az aprólékos kidolgozása a jeleneteknek, a szuper ötletek, a történet teljessége, no, szóval tudnám még sorolni .... ! GRATULA a szervezőknek, szereplőknek!” (Bertókné dr. Kisfalvi Gabriella) 

„Csak csatlakozni tudok az előttem szólókhoz. Ámulatba ejtette az osztályomat és engem is ez a fantasztikus műsor! Gratulálok mindenkinek, és hálásan köszönjük az élményt!” (Páva Hajnalka)

marc15_3 

Végezetül a főszervező Kuffler Éva tanárnő gondolatai:

„Mindannyiunk nevében köszönöm a kedves és elismerő szavakat! Megérte a sok munka, mert mi is úgy érezzük, hogy egy méltó megemlékezést sikerült alkotni.

A forgatókönyv adta a gerincét az előadásnak, de ez csak a zenei betétekkel, a színpadi mozgással, a táncokkal, a ruhákkal és kellékekkel lett kerek egész. Külön említést érdemel a gyerekek munkája. Mindenki az első pillanattól kezdve nagyon komolyan vette a feladatát, és nagyon lelkesen vettek részt a próbákon.

Sok tehetséges gyerek jár az iskolánkba!

Saját részemről el kell mondanom, hogy külön élmény volt számomra maga a munkafolyamat, ahogyan a kollegák és olykor a gyerekek ötleteivel kialakult maga az előadás.

Köszönet Kozma Anikónak a zenei részek összeállításáért, Balogh Edinának a táncok betanításáért, a jelmezekért, Bahik Krisztinek a kellékekért és a folyamatos szervezésért,

Vincze Gabinak a technikai részekért, Varga Gabriellának a zeneszámok betanításáért, és még Baloghné Boda Áginak a Pilvax kávéházi díszlet és újságok létrehozásáért. Ki ne felejtsem Egerszegi Gyurit, aki menetelni tanította fiúkat!

Igazi csapatmunka volt. Számomra maradandó élményt adott, amiért nagyon hálás vagyok.”

 

 

Még egyszer köszönjük szépen!

Farkas Judit igazgató