• Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
  • +26 920 810
facebook

Pipacsvirág Farsang

farsang 

Az idei tanévben 2023. február 10-én rendeztük a felső tagozatosok farsangi mulatságát. Mint minden évben 2 feladatot kaptak diákjaink. Az első feladatban játékos vetélkedőn vettek részt.

A második részben pedig minden osztály saját produkciót mutatott be. Musicalekből sorsoltunk, és a kihúzott musicalből kellett bemutatniuk egy részletet. Nagyon színvonalas és vidám előadások születtek. Farsangunk színvonalát emelte, hogy a szülők és a helyi vállalkozók adományaikkal támogatták rendezvényünket. Az így kapott ajándékokat tombolatárgyként használtuk fel.

Tisztelettel köszönjük a támogatást, amellyel sok nevetést, örömet, vidám perceket szereztek diákjainknak.

 

Farsangi videó: https://drive.google.com/file/d/1Q_Jb1f3QGUghTjWzDIqG7kKmKKqb-b2P/view 


Kuffler Andrásné
a Diákönkormányzat patronáló tanára

 

Támogatóink:

Csehülünk étterem, Telki pékség, Írószer, Oázis zöldséges,Virág-Boksz

CHLOÉ Állateledel, Papsajt Natúrbolt, Cetli.net Kretovics Renáta, Ásványkiállítás -és vásár /ami előzőleg volt az iskolában/

Príma CBA, Milesz Sándor - Forever, Telki Barkács-és Gazdabolt , Telki Kozmetika –Baritz Enikő, Bettina Hajstúdió-Budajenő, Wellis Motor /Kánya Dóra 6.ab/, Gombolda /Pintér Panka 6.ab/, Kalifa /Deme Arnold 6.c/, Kalifa /Lévay Franciska 6.c/,

Vörös Eszter,Máté és Bence szülei / 5.b, 6.c, 8.a/, Shiroky Nadin 7.a, Szendrényi Áron 8.a, Kiss Alíz 6.ab, Bahik Krisztina tanárnő.

A Diákönkormányzat tombolatárgyak vásárlásával járult hozzá a tombolához.

Igyekeztünk mindenkit megemlíteni. Amennyiben mégis kihagytunk volna valakit, nem szándékosan történt, és elnézését kérjük.

2023.02. 27.