• Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
  • +26 920 810
facebook

3. korcsoportos fiú kosárlabda diákolimpia

 fiukosar

A Telki Pipacsvirág Iskola diákjaival 3. korcsoportos (5-6. osztályos) kosárlabda diákolimpián vettünk részt Törökbálinton. Három csapat körmérkőzést játszott.

Törökbálint, Bálint Márton
Budakeszi, Széchenyi
Telki, Pipacsvirág

Először a házigazdákkal játszottunk, ahol néhány perc alatt láthatóvá vált, hogy csapatunk jobban felkészült - így az első pillanattól fogva végig vezetve sikerült győzni.

Telki - Törökbálint
52 : 21
(15:3;17:4;8:5;12:9)

A második mérkőzésnek különlegessége az volt, hogy a Budakeszi csapatban olyanok ellen játszhattunk, akikkel hétköznapokon együtt edzünk. Valamiért (inkább önbizalom hiány, mint játéktudás hiány) miatt kisebb ellenállásba ütköztünk, mint az várható volt. Ez mit sem csökkent a Telki fiúk érdemein.

Budakeszi - Telki
5 : 46
(4:13;1:14;0:16;0:2)

Felsorolnám a résztvevő diákok nevét:

Hornyák Patrik, Sabau Sámuel 3. osztály

Kis Bálint, Liu Quili 4. osztály

Ádám Benedek, Ispán Balázs, Iván Tamás, Siba Dániel, Simon Mátyás, Vörös Máté 6. osztály

A legnagyobb köszönet a harmadikos fiúknak szól, akik nélkül nem lettünk volna meg a kötelező 10 fővel, így nem is nyerhettünk volna, nem juthattunk volna tovább.

fiukosar2

Gratulálok a csapatnak! 

Legközelebb március 3-án, pénteken délelőtt Telkiben lesz a Pest megyei 3. korcsoportos kosárlabda diákolimpia döntője, ahol szerepelni fogunk.

2023.01.18.                                              

Karskó János