• Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
  • +26 920 810
facebook

Streetball diákolimpia

streetball

November 23-án iskolánk részt vett az első B33 streetball diákolimpiáján. Idén egy csapatot indítottunk, akik a III. korcsoportot képviselték.

A csapat összetétele a következő volt: Ispán Balázs, Iván Tamás, Rédey Barnabás és Simon Mátyás. Mivel ebben a sportágban összevonták a III. és IV. korcsoportot, mindössze 2 csapat képviselte a III. korcsoportot a tornán, a többi csapat kivétel nélkül IV. korcsoportba tartozott. Saját korcsoport elleni mérkőzést a fiúk szinte erőfeszítés nélkül, nagyon elegánsan, egyetlen személyi hiba nélkül nyerték. A nagyobbak közül is volt egy nagyon szoros meccs, a Shiller shoot ellen egy ponttal kaptak ki, egy utolsó percben bedobott 3 pontosnak köszönhetően. Mondhatom, hogy minden csapatot, akik ellen kiálltunk, nagyon megizzasztottak fiaink, és töretlen lelkesedéssel álltak neki az újabb és újabb meccseknek. A fiúknak a csapatok minden meccs végén gratuláltak a nagyok, és mondták Nekik, hogy fantasztikusan játszottak. Meg kell említenem Karskó János munkásságát, azt látom, hogy a kezei alatt dolgozó gyerekek kivétel nélkül nagyon magas szinten teljesítenek a sportágban, és ez biztosan nem a véletlen műve. Szeretnék ezúton Neki is gratulálni csodálatos munkájához, mert mindezt első sorban Neki köszönhetjük! A fiúk egy molten 3x3-as meccslabdát kaptak ajándékba. 

Összegezve: nagyon jó volt a hangulat, és olyan tapasztalatokra tettünk szert, amiket a következő évben remekül hasznosíthatunk majd. 

Matesz Mariann testnevelő tanár