• Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
  • +26 920 810
facebook

Iskolánk 20 éves - vidáman ünnepeltük

 IMG_20220613_234818

2022. június 13-án a 20 éves évforduló megünneplésére születésnapi pikniket rendeztünk a Muskátli parkban és az iskola épületében.

Minden esemény a húszas szám jegyében zajlott.
A program 20 kör futással, a Pipacsvirág emlékfutással kezdődött a téren, közben az osztályok kiterítették pokrócaikat a parkban, és szurkoltak, biztatták egymást. Mind a 18 osztályunk és az alsós tanítók valamint a felső tagozatos tanárok is abszolváltak egy-egy kört.
A délelőtt két órás akadályversennyel folytatódott, a 10 állomáson összesen 20 játékos, vidám feladattal. A megmérettetések között maradt idő egy kis pihenésre és evés-ivásra a piknik pokrócon. Minden osztály a 20-as évfordulóra emlékeztető és az osztályra jellemző motívummal díszített menetlevelet készített előzetesen. Az akadályok leküzdése és a menetlevelek leadása után az iskolaközösség az aulában gyűlt össze születésnapi köszöntésre, éneklésre. Majd az eredményhirdetésre került sor.

Az elmúlt hetekben igyekeztünk méltóképpen megünnepelni iskolánk fennállásának 20. évfordulóját, amely eseménysorozatnak része volt a Fotó- és rajzpályázat alkotásaiból rendezett kiállítás, az iskola "körbeölelése" és a vidám piknik is.


Köszönjük a főszervezőknek: Kuffler Andrásnénak és Egyedi Tímeának, valamint a lelkes és vidám iskolaközösségnek, és az égieknek a szép nyári napot!