• Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
  • +26 920 810
facebook

Emléklap

emleklap
Iskolánk emléklapot kapott a Világ Gyalogló (HÓ)Nap 2021-es eseménysorozatán való sikeres részvételéért.

Köszönjük, hogy aktív részvételükkel hozzájárultak a rendezvény céljainak megvalósításához azzal, hogy felhívták a figyelmet a gyaloglás egészségmegtartó hatására, valamint a mozgás szeretetére és a sportolás közösségformáló szerepére.

A koronavírus-járvány közepette rekordszámú 358 nevezés érkezett be hozzánk, mely nagy örömmel töltött el bennünket. Hiszen Önök a lelkileg is igen megterhelő időszakban pozitív élmények megteremtésével szerveztek élményekkel teli eseményeket a résztvevőknek. A közösségi mozgásélmény megteremtésével erőt adtak a járványhelyzet okozta nehézségek könnyebb átvészelésére.

Határozottan úgy gondoljuk, hogy a közösségben végzett testmozgásnak fontos egészségmegőrző szerepe van, ezért Önök a résztvevők fizikai fittségén túl, a mentális egészségük megőrzését is segítették.

Reméljük, hogy a túrán résztvevő gyermekek és felnőttek rengeteg élménnyel gazdagodtak. Ennek hosszabb távra mutató eredménye, a teljesített távolság értékes számunkra, így elnökünk, Czene Attila olimpiai bajnok, valamint az én aláírásommal ellátott emléklappal köszönjük meg szervezőmunkájukat.

A következő évben is számítunk aktív részvételükre.

További sikeres, sportos, aktív évet kívánunk.

Üdvözlettel,
Salga Péter s.k.
főtitkár
Magyar Szabadidősport Szövetség

emleklap_gyloglo