• Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
  • +26 920 810
facebook

A 4.a osztály projektnapja

perbal1

Szeptember hónapban a 4.a osztály a zöldségeket tanulta környezetből. Ebből az alkalomból meglátogattuk a Palántanya (Palántanya - Kezdőlap | Facebook) őstermelő család egyik termesztési helyét Perbálon.

Láttunk többféle paradicsomot, paprikát, padlizsánt, cukkinit, tököket – a hatalmas, még érettlen sütötökökből foglaltunk egyet későbbre. Megismerkedtünk a csepegtetős öntözési rendszerrel, megkóstoltunk amit lehetett, kaptunk egy pirosszemű kukoricát emlékbe, és megtudtuk, miért örül a kertész az imádkozó sáskáknak… A nap meglepetéseként összetalálkoztunk Gyuri bácsival, akinek pont a szomszédban van kertje. Így a szőlőkóstolás sem maradt ki, és a borospincébe is bekukucskálhattunk. Köszönjük a lehetőséget, és az élményt!

A témához kapcsolódva már osztálytermi körülmények között az alkotás sem maradhatott el: az otthonról hozott zöldségekből csoportmunkában igazán különleges és kreatív művek születtek!

perbal2