• Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
  • +26 920 810
facebook

Osztálykirándulás 2021. június 9.,10.

osztkir1

A tantermen kívüli digitális oktatás hosszú hetei után a pedagógusok és a diákok is nagyon várták a kétszer egy napos kirándulásokat. Az osztályfőnökök gazdag programokat szerveztek a gyerekeknek, változatos úticélokkal (a teljesség igénye nélkül): Balatonszárszó, Füred,  Eger, Székesfehérvár, Visegrád, Zsámbék.

A programok között szerepelt a Pákozdi emlékmű felkeresése, a Budai Várnegyed megtekintése, Vadaspark és Arborétum látogatása, kincskeresés, cyber jump, piknik, utazás a gyermekvasúton, ügyességi valamint lézerjáték. Több osztály sárkányhajózásra indult, illetve biciklitúrán vettek részt.

Néhány mondat a kirándulásról:

"Nagyon remek volt a kirándulásunk.18 km biciklizés, sárkányhajózás a Velencei-tavon, a Gárdonyi Rönkvárban vitézek lettünk. A végén, jutott idő egy kis csobbanásra is."

"Minden jól sikerült! Fogaskerekűvel mentünk fel a Széchenyi-hegyre, átsétáltunk a Normafa játszótérre, onnan a Svábhegyi Csillagvizsgálóhoz mentünk. Ma részleges Napfogyatkozás volt, ezt figyeltük meg bő 2 órás programban. Újabb játszóterezés és fagyizás után gyermekvasúttal érkeztünk a Szépjuhásznéhoz. Délután 4 órára érkeztünk haza."

osztkir2

osztkir3

osztkir4

osztkir_8ca