• Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
  • +26 920 810
facebook

Sikeresen szerepeltek a BSC Telki (és Pátyi) kosarasok!

U11
A BSC (Ball Sport Club) kosárlabda egyesület évek óta jelen van Telki és Páty településeken is. Ebben az évben a Pest Megyei Kosárlabda Szövetség által szervezett bajnokságban mindkét (U11 és U12) Telkihez kötődő csapata bejutott a megyei legjobb 3 közé – 27, illetve 24 csapat közül.

Nagyon szerencsésnek érezhetjük magunkat az új Telki Sportcsarnok felépülése miatt! Ez biztosított számunkra ideális edzés lehetőséget, hogy felkészülhessünk a bajnoki mérkőzésekre. A gyerekek edzésre járása példás volt, alig mulasztottak edzést. Szerencsésnek mondhatjuk magunkat abban is, hogy a versenysorozat mind a 8 fordulójában (októbertől havonta) ki tudtunk állni, mindig meg volt a csapatunk, kevesen betegedtek le.

Egy kis statisztika:

  • a „nagyobbak”, a 12 évesek (2009-ben, vagy később születettek) 898 pontot dobtak és 757 pontot kaptak a nyolc forduló alatt.
  • a „kisebbek”, a 11 évesek (2010-2011-ben születettek) 1064 pontot dobtak és 691pontot kaptak a nyolc forduló alatt.

Előttünk vannak még a 3-as döntők, ahol igyekszünk majd véghezvinni a lehetetlent, és megpróbálunk egy bronznál is szebben csillogó érmet nyerni, de ha ez nem sikerül, én akkor is nagyon büszke leszek tanítványaimra.

A csapatok tagjai:

U12

U12: Kis Botond, Horváth Márton, Fenó Roland, Szűcs Máté Károly, Ádám Benedek, Gebri Botond, Terényi Marcell, Horváth Gábor Zsombor, Kanalas András, Iván Tamás Maxim, Simon Mátyás, Rédey Barnabás, Hevesi Bernard, Simon Sára, Mucsi Zalán, Ispán Balázs

 

U11

U11: Iván Tamás Maxim, Simon Mátyás, Simon Sára, Ispán Balázs, Ádám Benedek, Vida Izabella, Rédey Barnabás, Siba Dániel István, Hevesi Bernard, van den Akker Lizzy, Jánosi Ákos, Ispán Petra, Stefán András, Rédei Dorka, van den Akker Liam

Karskó János
kosárlabda edző