• Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
  • +26 920 810
facebook

Bemutatkoznak a leendő elsős tanítók (+VIDEÓ)

  

KostkaAgi
Kedves Szülők, kedves Gyerekek!

Kostka Ágnes vagyok, és arra készülök, hogy szeptembertől az 1.A osztály tanító nénije leszek. Telkiben lakom, 4 felnőtt gyermekem van.

13 éve tanítok a Telki Általános Iskolában. Szeretném, ha a gyerekek jól éreznék magukat az iskolában, ezért tanóráimon törekszem az oldott, barátságos légkör megteremtésére, ahol szabad hibázni, mert az is a tanulási folyamat része.

Nagyon érdekel a sakk, nemcsak mint játék, hanem a tantárgyban lévő lehetőségek is (logika, szabálykövetés, türelem).

Nagy szeretettel várom az új kis elsősöket szeptemberben!

  

 

CsorgoneSzViki


Kedves Szülők!

A nevem Csörgőné Szőnyegi Viktória, az 1.B osztály leendő tanítója. 2006-ban kezdtem a tanítói pályafutásomat és 2009 óta tanítok Telkiben.

Szeretem a gyerekeket, a nevelői- oktatói munkát. Igyekszem az óráimba sok játékos feladatot csempészni, a képességeiknek megfelelő feladatokat adni. Tanítási óráimon digitális eszközöket is használok. Nevelési elveim közé tartozik a következetesség, határozottság.

A szülők aktív együttműködésére is számítok, hiszen eredményeket csak együtt érhetünk el. Szeretném, ha Önök is részesei lennének gyermekük személyiségfejlődésének, tanulásban elért sikereinek.

Célom, hogy olyan közösséget tudjak kiépíteni, ahol a gyerekek, a szülők és én is jól érezzük magunkat.
Szeretettel várom leendő első osztályosaimat!