• Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
  • +26 920 810
facebook

Digitális munkarend

online_education

Tisztelt Szülők! Kedves Gyerekek! Március 8. és április 7. között digitális munkarendre állunk át. Március 8-án, hétfőn tanítás nélküli munkanapot tartunk, így ezen a napon tanítási órák nem lesznek.

A délelőtt folyamán iskolánk tantestülete online értekezletet tart, amelyen megszervezzük a következő hetek legfontosabb feladatait. Az osztályfőnökök még a hétfői nap folyamán tájékoztatják Önöket és a gyerekeket az elkövetkező időszak tanulási rendjéről. 

A legfrissebb hírekhez igazodva iskolánk is biztosít ügyeletet azon tanulók számára, akiknek szülei indokoltan nem tudják megoldani a napközbeni felügyeletet. Kérjük, hogy jelezzék gyermekük osztályfőnökénél, ha munkájuk miatt (egészségügyben vagy továbbra is nyitva tartó üzletben dolgozik mindkét szülő) nem tudnak otthon maradni a gyerekekkel. Kérjük, hogy azok a szülők ne küldjék ügyeletre a gyermeküket, akik otthonról dolgoznak! Tudjuk, hogy nehéz otthonról dolgozni és a gyermekekre is felügyelni, de közös érdekünk a járvány megfékezése, a kontaktszámok minél jelentősebb csökkentése. Megértésüket köszönjük! 

Továbbá kérjük, azt is jelezzék az osztályfőnök felé, amennyiben a digitális munkarend idejére szeretnének ebédet rendelni gyermeküknek. Az ebédet minden nap dobozban vehetik majd át az óvoda vagy az iskola épületében.

 

Minden kedves családnak jó egészséget kívánunk!

Vezetőség