• Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
  • +26 920 810
facebook

Év Partneriskolája díjátadó


Örömmel adjuk hírül, hogy iskolánk meghívást kapott a Budapesti Fesztiválzenekar által szervezett az "Év Partneriskolája" díjátadójára. Ezen az ünnepségen a Pipacsvirág iskolát mint a 2018 / 2019-es tanév legaktívabb új partneriskoláját köszöntik, és oklevélben részesítik.

Kedves Partnereink!

Szeretettel várjuk Önöket a Budapesti Fesztiválzenekar Év Partneriskolája díjátadójára, melyre a zenekar november 21-i főpróbáján kerül sor.

Az idei díjazott a Gustave Eiffel Francia Óvoda, Általános Iskola és Gimnázium, a vándordíjat a tavalyi díjazott, a Kispesti Bolyai Általános Iskola képviselője adja át. A rendezvényen oklevelet kap a telki Pipacsvirág Magyar-Angol Két Tanítási Nyelvű Iskola is, mint a legaktívabb új partneriskolánk.

 

Időpont:

  1. november 21. 10:00–13:00

Helyszín:

Müpa, Bartók Béla Nemzeti Hangversenyterem

A főpróba elején beszédet mond Fischer Iván, a BFZ zeneigazgatója. A főpróba keretein belül a fiataloknak lehetősége nyílik végighallgatni a BFZ és Elisabeth Leonskaja zongoraművész közös próbáját.

Műsor:

10:00 – 11:00 Dvorák: 7. (d-moll) szimfónia

11:00 – 11:30 Dvorák: Szláv tánc, Legenda, Nem mondom el

12:00 – 13:00 Beethoven: 4. (G-dúr) zongoraverseny

 

A rendezvény minden érdeklődő számára nyitott és ingyenes, de kérjük küldjék el részvételi szándékukat a tervezett látogatók létszámával a Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. e-mail-címre.

 


 

Chers Partenaires,

 

Nous avons le plaisir de vous inviter à la remise du prix École Partenaire de l’Année de l’Orchestre du Festival de Budapest qui aura lieu lors de la répétition générale de l’orchestre le 21 novembre 2019.

 

Le lauréat de cette année est le Lycée Francais Gustave Eiffel de Budapest.

Le prix sera remis par le représentant du gagnant de l’année dernière, l’École Bolyai de Kispest.

Le prix de la nouvelle école partenaire la plus active sera également remis à l’École Bilingue Hongrois-Anglais Pipacsvirág de Telki.

 

Date:  Le 21 novembre 2019 de 10h à 13h.

Lieu: MÜPA, Salle de concert nationale Bartók Béla

 

Au début de la répétition générale un discours solennel sera prononcé par Ivan Ficher, directeur de l’Orchestre du Festival de Budapest.

Dans le cadre de la répétition générale, les jeunes assisteront au concert de l’Orchestre du Festival de Budapest et de la pianiste Elisabeth Leonskaja.

Au programme: 

10h-11h: Dvořák: Symphonie n°7

11h-11h30: Dvořák: Danse slave, "Je ne dis pas”

12h-13h: Beethoven: Concerto pour piano n°4

 

L’événement est ouvert a toutes personnes intéressées, merci toutefois de nous confirmer votre présence ainsi que le nombre de participants à l'adresse suivante: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. .