• Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
  • +26 920 810
facebook

Magyar Nyelv Hete 2019. április 8 – 12.

Iskolánkban idén is megszerveztük a Magyar Nyelv Hetét. A programsorozat a Tavaszi szél  elnevezésű  versíró pályázattal indult.  Az alsó és felső tagozatos diákokat változatos anyanyelvi feladatok várták, melyeket csapatokban kellett megoldaniuk.

Különösen izgalmasak voltak a digitális jellegű feladványok: Quizizz, Kahoot, QR-kód, melyeket kicsik és nagyok is lelkesen próbáltak megfejteni. Legnagyobb sikere idén is a láthatatlan színháznak és a mozgás színháznak volt. Az órák közötti szünetekben  tanárok által készített nyelvi játékok várták az érdeklődő tanulókat. A hét programja két kirándulással is kibővült: az 5. évfolyam tanulói Kiskőrösre utaztak a János vitéz Látogatóközpontba, a 6. osztályosok a Pál utcai fiúk nyomában jártak a grundon és környékén.              

A programot a versenyben sikeresen részt vett csapatok jutalmazásával zártuk. A bőséges díjakat idén is az Óvoda-Iskola Telkiben Alapítvány biztosította számunkra, amit ezúton is köszönünk.

Főszervezők: Karizs Krisztina és Kundrák Csilla