• Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
  • +26 920 810
facebook

Angliai kirándulás

Márciusban néhány diáknak szerencséje volt kijutni külföldre iskolánkból. Sok tapasztalatot szereztünk egyhetes utunk során. Az angol nyelvet kellett használnunk, de ez senkinek se jelentett problémát. 
Útunk során áthaladtunk Ausztrián, Belgiumon, Németországon, Hollandián, Franciaországon, végül Angliában töltöttünk 5 napot. 


Kétszer szálltunk meg tranzitszálláson, ami nem volt a legkényelmesebb, de rosszabb is lehetett volna. A buszon is pihennünk kellett, ugyanis rengeteget utaztunk, de véleményem szerint senki se volt annyira fáradt a kirándulások alatt. 
Az első állomás Anglián belül Canterbury volt, ahol egy gyönyörű katedrálist láthattunk, és a városnézés is rendkívüli élménnyel szolgált. Ezt követően tovább haladtunk, a mobile home parkba, ami szenzációs volt higénia, és egyéb más körülmények szempontjából is. Ennek köszönhetően a szálláson töltött minden perc kellemesen telt, elég helyünk volt, és éjszaka sem fagytunk halálra. 



Második állomásunk Hastings volt, ahol a sétálóutcákban töltött idő volt a legjobb, illetve a szépségekkel teli Hever Castle & Garden látogatása is remekül telt. 
Eastbourne - Beachy Head-en, a tengert láthattuk, és hiába volt hideg szél, élvezhető program volt ez is. 



Ellátogattunk Brightonba is, ahol az ebéd, valódi, világhírű fish & chips volt. Ellátogattunk a Sea Life Centerbe, ahol a csodaszép tengeri élővilágba tekintettünk bele. 
Battleben rengeteg régiséget láttunk, leányiskolát, míg Ryeban, egy kicsi halászfaluban, úgy éreztük magunkat, mintha visszamentünk volna a középkorba, tényleg bámulatosan festett az egész környék. Angliában egyébként meglepően sokan kedvelik a kutyákat, szinte mindenhova be is lehet vinni őket. 



Mindenki számára hatalmas élmény volt ez a pár nap, és jövőre is szívesen mennénk. 

Nagy Emma, Szabó Lilien, Vincze Bernadett
 (7.ab osztályos tanulók)