• Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
  • +26 920 810
facebook

Magyar-angol két tanítási nyelvű tagozat

 
english

A magyar-angol két tanítási nyelvű tagozaton a gyermekek első osztálytól kezdve heti 4 órában és csoportbontásban tanulják az angol nyelvet. Elsődleges célunk, hogy a tanulók megszeressék az angol nyelvet, így az első két évben játékos nyelvtanulást biztosítunk számukra. A tanórákon az Oxford Egyetemi Kiadó Let’s Explore tankönyvcsalád első részének tananyagára támaszkodunk.

Kiknek ajánljuk a két tanítási nyelvű tagozatot?

Ez a tagozat a heti 4 többletórával fokozott megterhelést jelent a gyerekeknek. A heti 26 tanóra a gyakorlatban napi 5, illetve egy napon 6 tanítási órát jelent. Az ebben az osztályban tanuló gyermekek 8:00-13:00 óráig, illetve egy alkalommal 14 óráig – az óraközi szüneteket leszámítva-  folyamatosan 45 perces tanórákon vesznek részt. Ezt a tagozatot ezért elsősorban azoknak a gyermekeknek ajánljuk, akik már óvodáskorban is szívesen mélyednek el huzamos ideig tartó munkákban, például képességfejlesztő feladatlapok kitöltésében, aprólékos színezők kifestésében, vagy huzamosabb ideig leköti figyelmüket egy-egy könyv nézegetése.

Amennyiben nem tudják eldönteni, hogy gyermeküknek javasolt-e a két tanítási nyelvű tagozat, a beiratkozást követően iskolánk fejlesztő pedagógusa készséggel áll rendelkezésükre.