• Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
  • +26 920 810
facebook

FARSANGI MULATSÁG

farsang
Február 9-én tartottuk farsangi ünnepségünket, amely szenzációsan sikerült, kicsiknél, nagyoknál egyaránt! Csodálatos volt látni napközben a kicsik csillogó szemét, mosolyát, este pedig a nagyok önfeledt szórakozását!

Az alsó tagozatos gyerekek ötletes jelmezekbe bújtak, amelyeket büszkén viseltek a nap folyamán. Sok játékkal és finomsággal ünnepeltek. Köszönjük szépen a kedves Anyukáknak a süteményeket, a csodálatos fánkokat!

A felsős osztályok Divatbemutatóval készültek, a produkciók között szerepelt például: utazás az ókortól az újkorig időgép segítségével, a 80-as évek korstílusát és hangulatát bemutató előadás, pizsamaparti. A nyertes 7.ab osztály profi Barbie showműsorral kápráztatta el közönségét. Sok tánc, ötletes jelmezek, kreativitás jellemezte az igazán színvonalas műsorszámokat. A tombola után táncversenyekre került sor: székfoglaló és Limbó hintó. Majd a disco következett. (A képeken a Limbó hintó táncverseny, a 2.b osztály és a Limbó "királynők" láthatók.)

Farkas Judit