• Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
  • +26 920 810
facebook

DÖK nap

IMG_20230606_123028

Szeretnénk megköszönni Kuffler Éva tanárnőnek és a Diákönkormányzati képviselőknek, valamint minden segítő-közreműködő pedagógusnak a június 6-i nagyon jó hangulatú DÖK napot, és a nap csúcspontjának számító tanár-diák meccset! Gratulálunk a győztes csapatnak! Elismerésünk!

A DÖK napot évek óta szervezzük nagy sikerrel, az idei menetrendje a következőképpen alakult: reggel váltófutással kezdtünk, majd a további programok párhuzamosan folytak. Évfolyamonkénti focimeccsekre került sor a tornateremben, a 4-5-6. évfolyam akadályversenyére az épületben, valamint a 7-8. évfolyam tanulói röplabdáztak a telki Sportcsarnokban. Napközben játékos kvíz feladatokat oldottak meg az osztályok.

A nap zárásaként a diákok tanáraikkal versengtek röplabdában. A pedagógusok csapata 29-27 illetve 25-22 arányban nyerte meg a két meccset. A gyerekek visszavágót kértek, amely június 15-én lesz. Tavaly először került megrendezésre a Pipacsvirág Kupa, amelyet hagyományteremtő céllal indítottunk.

A vándorkupát ebben az évben is az az osztály kapja meg, aki a délelőtt folyamán a legtöbb pontot szerzi a különböző versenyeken. Az iskolaközösség tagjai nagyon jól érezték magukat ezen a jól szervezett, kötetlen napon. Még az esős idő sem akadályozta meg a vidám hangulatot.

Telki, 2023. június 12.

Farkas Judit ig.