• Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
  • +26 920 810
facebook

AZ ÉV PEDAGÓGUSA

kuffleragi
A Pipacsvirág Magyar–Angol Két Tanítási Nyelvű Általános Iskola tantestülete a 2021/2022–es tanévben Az év pedagógusa kitüntető címet adományozza
 Kuffler Andrásné biológia-földrajz szakos tanárnak.

Kuffler Andrásné áldozatos tevékenységet folytat az iskola felső tagozatának természettudományos oktatásáért. Kimagasló szakmai munkát végez, innovatív, nagyfokú pedagógiai önállósággal bír. Ötleteivel és vállalásaival nagyban hozzájárul a nevelő-oktató munka színvonalának emeléséhez, az iskolaközösség erősítéséhez, a színvonalas tanórán kívüli programok szervezéséhez, mint például a Diákönkormányzati nap, a farsang, vagy az iskola 20 éves fennállásának tiszteletére rendezett események.

Azonosul az iskola céljaival, Pedagógiai Programjával, annak megvalósításában segítően részt vesz, együttműködő munkatársaival és diákjaival is. Támogató attitűdjével segíti a felsős kollégák, a természettudományi munkaközösség mindennapi tevékenységeit.

Évek óta lelkesen és sikeresen támogatja a Diákönkormányzat munkáját, de részt vesz az ÖKO iskolai feladatokban is.

Tanítványai szép eredményeket érnek el a tanulmányi versenyeken, a Bolyai Természettudományos illetve a Teleki Pál földrajz versenyen. Az idei Országos Elsősegélynyújtó Versenyen - lelkiismeretes felkészítő munkájának köszönhetően - diákjai különdíjban részesültek kiemelkedő elméleti tudásukért.

Több évtizedes pedagógiai munka és tapasztalat van mögötte, stabil értékrenddel bír.

Kuffler Andrásné méltán örvend tiszteletnek a tanulók, a szülők és a pedagógustársai körében. A tantestület egyhangúlag támogatta számára a díjat!


Kedves Éva! 

Szívből gratulálunk, és köszönjük, hogy mindig számíthatunk Rád! Jó egészséget és további sikereket kívánunk Neked! 

A Tantestület