Iskolapszichológus az iskolazár alatt

Nyomtatás

Tisztelt Szülők! 

Az iskolazár ideje alatt is van lehetőségük az iskolapszichológushoz fordulni, Szűcs Imre minden munkanapon 10:00-12:00-ig telefonon elérhető az iskolába járó gyerekek szülei számára. Otthontanulással, tanulásszervezéssel, tanulási technikákkal, tanulási elakadással, tanulás körül kialakult érzelmi-indulati konfliktussal, tanítóval-tanárral kialakult konliktussal, gyerek megfelelő motivációjával, indulatkezeléssel, családon belüli (szülők, szülő-gyerek, testvérek) konfliktusok kezelésével kapcsolatos kérdéseikkel kereshetik a szakembert.

Az iskolai személyes konzultációkhoz hasonlóan a telefonos konzultációkra is teljes titoktartás vonatkozik, ugyanakkor az iskolapszichológus a szülővel történő előzetes egyeztetést követően (a szülő tudtával, kérésére) szükség esetén a gyerek érdekében konzultálhat a gyerekről a gyerek tanítójával, tanáraival, vagy fejlesztőjével.  

A telefonos konzultáció ideje munkanapokon 10:00-12:00, kérjük, hogy a nem s.o.s. problémáikkal ezt az idősávot legyenek szívesek használni. Sürgős esetben ugyanezen a számon 8:00-18:00-ig a pszichológus rendelkezésre áll. A hívható telefonszám:  +3670-3971292