• Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
  • +26 920 810
facebook

Mezei Futóbajnokság

2018. április 5-én egy 15 gyerekből álló csoport képviselte a Telki Pipacsvirág Általános Iskolát Tápiószecsőn a Pest Megyei Mezei Futóbajnokságon. A rendezvény szép időben, jó hangulatban zajlott, diákjaink tisztességgel helyt álltak.

A 2007-2008-as korosztály egyéni versenyzői, Vida Franciska és Lengyel Maja egyéni csúcsukat javították meg és a mezőny első harmadában végeztek. Ugyanebben a korosztályban a Páva Márton, Kajtor Mátyás, Molnár Péter Dániel, Fekete Dávid és Komáromi József összetételű fiú csapat a 16 induló közül a 7. helyen végzett. A 2005-2006-os születésű lányok, Benke Annamária, Fórizs Csenge, Ráduly Kata, Kovács Janka és Dávid Mira csapatban szintén a 7. helyen végeztek. Benke Annamária egyéniben, kiváló teljesítménnyel 7. helyezést ért el. Ugyanebben a korosztályban a fiúk egyéni versenyében Rab Boldizsár 14., Tóth Péter 59. és Jánosi Balázs a 96. helyen végzett a 168 induló közül.

 Gratulálunk a szép eredményekhez!        

Vági Viktória és Pozsgai Szabina