• Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
  • +26 920 810
facebook

Betekintés... a 4.c képes beszámolója

(pályaorientációs nap) 
Seregley Erzsébet és Jókó Attila közös programja 2017. október 27-én.
Fotó: Jókó Attila
Programszervező: Seregley Erzsébet / Természetismeretóra+Helyem a világban témakör

Első utunk Budajenőn a Lélegzet jógastúdióba vezetett. Szemző Bea jógaoktatónál beavató ízelítőt kaptunk.  Az ékszerdobozhoz hasonlítható kisház hiphop befogadott bennünket. 23 gyermekkel egy pillantás alatt mélyvízbe-levegőbe lényegültünk. Nagy élmény volt együtt Lélegezni, összesen huszonhatan. A gyermekek érzékenysége, fogékonysága végtelen. Bea kitűnően választott a rendkívül széles jógagyakorlatok tárházából. Vezetésével minden átmenet nélkül időutazókká váltunk. Megtapasztalhattunk koncentrációs gyakorlatokat is,melyek tanórán is segítségünkre lesznek. A gyerekek még hosszan elidőztek volna, dőltek a kérdések is...ígértük lesz a jövőben folytatás!!!


Szemző Bea - JÓGAOKTATÓ
LÉLEGZET-Jógastúdió / Budajenő, Kossuth Lajos utca 43.

Egészségesen "ritkán" megyünk orvoshoz, most ezt tettük. Rendelési időben,bejelentkeztünk Dr.Móré Katalin háziorvoshoz. Kérdéseket tehettünk fel:hogyan,mikor,miért választotta Katalin doktornő az orvosi pályát - őszinte kérdésekre-őszinte válaszokat kaptunk. Egy hivatás közelről, belülről tárult fel hitelesen előttünk. Megérintett bennünket a találkozás, vittük magunkkal a válaszokat és gyűlnek a további kérdések.


​Dr. Móré Katalin - háziorvos, gyermekorvos
Budajenő, József Attila utca 2.

Természetismeretórán F. Annáról kiderült, állatorvos szeretne lenni. Egy konkrét vágy-álom-cél nyomába eredtünk ezen a napon.
Irány az Állategészségház Budajenőn, melyet Dr.Révész Judit állatorvos álmodott és valósított meg.
Bekuckóztuk magunkat a kis házikóba, mely gyermekeket is szivesen fogad. Az állatok a gyermekek közkedvelt témája, érdeklődve hallgatták,hogyan lesz  egy vágyból valóság. Megtudtuk Judit doktornő, hogyan találta meg a hivatását.
Kaptak a gyerekek egy értékes felajánlást: érdeklődő gyerekek szabadidejükben látogatást tehetnek rendelési időben az Állategészségházban - tapasztalat közelről(csaknagyonelszántaknak!!!) Köszönjük! Élni fogunk a lehetőséggel!!!

 

Dr.Révész Judit - ÁLLATORVOS
ÁLLATEGÉSZSÉGHÁZ / Budajenő Sport utca 16.